Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0 Edition

  • Console
  • Steam

Vad är Toy Box Takeover?

posted on 2015/08/27


Toy Box Takeover är ett fristående Toy Box-expansionsspel till Disney Infinity som kan spelas med alla dina Disney Infinity-figurer, inklusive figurer från 1.0 och 2.0. Du kan klara uppdrag tillsammans med andra spelare i flerspelarläget via lokal co-op för två spelare eller för fyra spelare online.

Allt du behöver för att börja spela är:
  • Expansionsspeldelen Toy Box Takeover
  • Spelskivan Disney Infinity 3.0 Edition
  • En Disney Infinity-bas
  • Disney Infinity-figur(er), från Buzz Lightyear och Iron Man till Darth Vader

I detta äventyr landar Syndrome i Toy Boxen och stjäl Musses och Merlins trollstavar. Han börjar blanda och kombinera de olika världarna och fienderna från Infinity-universumet, inklusive Star Wars™, Marvel, Disney och Disney•Pixar för att skapa en ny utmaning.

Ta dig an vågor av fiender och kämpa genom nivåerna tillsammans med din följeslagare. Din följeslagare kan hjälpa dig att slåss eller hela dig. Du kan uppgradera din följeslagares värden och utrustning hos utrustaren i skyddszonen i Toy Box Takeover eller från pausmenyn. En ordentligt uppgraderad följeslagare kan vara en mäktig allierad.

När Syndrome presenterar nivån "Hjälteförgöraren" visar sig en ny och destruktiv kraft. Tomrummet är ett mörkt elektriskt moln som inte kan stoppas eller besegras. Undvik det till varje pris; om du rörs av Tomrummet besegras din figur omedelbart.

Tänk på att leta efter specialföremål och mat till din följeslagare i alla lådor och kapslar. Du kanske även stöter på nya följeslagare att lägga till din trupp!

 

Var den här artikeln till hjälp?


Fortfarande letar efter rätt svar?

Kontakta oss