• PC
  • Steam

Vad är uppdrag?

posted on 2015/10/29

Vad är uppdrag?

Du kan utföra dagliga uppdrag och huvuduppdrag i Disney Infinity 3.0 för PC och Windows för att få belöningar. Du kan ha upp till tre dagliga uppdrag och ett huvuduppdrag aktivt samtidigt.

Vad är skillnaden mellan dagliga uppdrag och huvuduppdrag?

Dagliga uppdrag tar runt 20-30 minuter att utföra. När du är klar får du kistor som innehåller allt från gnistor till kraftmynt. Nya dagliga uppdrag skapas varje dag vid midnatt.

Huvuduppdrag tar runt 2-3 timmar att utföra. När du är klar får du kistor som innehåller allt från nivåökare till testfigursplatser. När du klarar ett huvuduppdrag får du genast ett nytt huvuduppdrag.

Vilka belöningar innehåller olika kistor?

Typ av kista
 Belöningar
Brons
 Få föremål som gnistor, kraftmynt och annat!
Silver
 Få föremål som gnistor, följeslagarmat och annat!
Guld
Få föremål som förbättringar, testfigursplatser och annat!
Platina
 Få föremål som nivåökare, gnistökare och annat!

Var kan jag se mina uppdrag?

Du kan se hur långt du har kommit i dina uppdrag, byta ett uppdrag, köpa ett uppdrag och samla dina belöningar från uppdragspanelen. Uppdragspanelen kommer du till från huvudmenyn eller pausmenyn.

Quest Panel - Infinity 3.0 PC

Hur byter jag ett uppdrag?

Du kan byta ett uppdrag om dagen genom att trycka på den blå knappen Byt uppdrag längst ner i en uppdragsplats. Ett nytt uppdrag skapas automatiskt i den plats du bad om bytet i.

Exhange Quest - Quest Panel

Hur låser jag upp ett nytt dagligt uppdrag före midnatt?

Istället för att vänta till midnatt på ett kostnadsfritt dagligt uppdrag kan du spendera gnistor och låsa upp ett nytt dagligt uppdrag direkt! Tryck på upplåsningsknappen i uppdragsplatsen och bekräfta ditt val. Ett nytt uppdrag skapas automatiskt i den plats du valde.

Purchase a quest