• PC
  • Steam

Vilka är minimikraven som krävs för att spela Disney Infinity 3.0 på PC?

posted on 2015/10/29

Om din PC eller Windows-enhet uppfyller följande systemkrav ska du kunna spela Disney Infinity 3.0 utan problem.

Systemkrav för PC

• Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
  • 2.20 GHz dubbelkärnig processor
  • 4 GB RAM
  • Grafikkort - Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bättre
  • Med integrerad grafik - Intel HD Graphics 4400 med 3GB delat video-/grafikminne
  • DirectX 11.0 med DirectX-funktionsnivå 10
  • Ljud - 5.1
  • Upplösning - Minimum: 1280x720 (720p med bildförhållandet 16:9), Maximum: 3840x2160 (4K med bildförhållandet 16:9)