• Console
  • Steam

Hur fungerar delat ägarskap?

posted on 2016/03/23

När du delar ägarskap för en figur, "ärver" du helt enkelt figurens senaste nivå. Framstegen sparas sedan på din konsols användarprofil och du kan fortsätta att gå upp i nivå med figuren när du spelar.

Saker att tänka på:

• Figurnivåer sparas på den användarprofil som är inloggad på konsolen och spelar som spelare 1.
  • Flera profiler på en konsol kan dela ägarskap och få sina egna nivåer.
  • Alternativet Spela som gäst bör endast användas för en figur när man besöker någon annans hem eller använder någon annans konsol. Intjänade nivåer sparas då tillfälligt på själva figuren istället för profilen.