• Console
  • Steam

Vad är gnistläget?

posted on 2015/09/18

Du kan använda gnistläget för att förflytta dig, redigera och sätta ut leksaker i din Toy Box utan att avsluta byggläget. En fördel med att bygga och redigera i gnistläget är att du generellt kan arbeta snabbare eftersom du inte begränsas av kollision eller fysik. För att komma åt gnistläget går du till byggläget och trycker på knappen på skärmen som heter Gnistläge.

OBS: Knappen som används för att komma åt gnistläget varierar beroende på vilken konsol du spelar på.