Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0 Edition

  • Console
  • Steam

Vad är en följeslagare?

posted on 2015/08/27


En följeslagare är en stadsbo som slår följe med dig i Toy Boxen och expansionsspelet Toy Box Takeover. De hjälper dig att slåss mot fiender, bygga, odla och annat. Du kan låsa upp följeslagare genom att:
  • Klara av följeslagarguider
  • Klara uppdrag i Toy Box Takeover
  • Klara uppdrag INomhus
  • Dessutom på slumpmässiga platser i hubbarna i Toy Boxen och Toy Box Takeover.


Hur får jag bort min följeslagare?

Gå till utrustaren (eller välj Följeslagare från pausmenyn) och välj "Ta bort från världen"


Följeslagarguider

  1. Grunderna om följeslagare: Få kunskap om följeslagare i denna snabbguide. Lär dig alla grunder som behövs för att få en lyckad följeslagare, från att sätta ut en följeslagare i din värld till att utrusta följeslagaren med verktyg
  2. Växtplantering: Lär din följeslagare att odla och skörda växter med hjälp av tomter. "Denna farm är bara din! Plantera några grödor vettja!" i Toy Box-farmen kan du odla mat till dina följeslagare. Utrusta din följeslagare med ett jordbruksredskap för att plantera grödor. Gå till utrustaren, öppna undermenyn Utrustning.
  3. Fantastisk design: Låt en av Disneys främsta trendsättare lära dig hur du ger dina följeslagare de verktyg som behövs för att sätta din egna fantastiska prägel på dina Toy Box-världar.
  4. Fantastisk skattjakt: Gå genom en labyrint med din följeslagare och samla skatter längs vägen. Emedan följeslagare kan vara bra att ha i strider är de inte alltid så smidiga. Se upp för faror i labyrinten och kasta eller bär dem till säkerhet.

Var den här artikeln till hjälp?


Fortfarande letar efter rätt svar?

Kontakta oss