• Console
  • Steam

Vad är skillnaden mellan att spara som en "Toy Box" och att spara som ett "Toy Box-spel"?

posted on 2015/10/01

Det finns två sätt att spara din Toy Box på – som en Toy Box eller som ett Toy Box-spel.

När du sparar som en Toy Box kan du redigera och fortsätta att designa din Toy Box efter du har sparat.

Toy Box Gmaes Save Screen

När du sparar som ett Toy Box-spel kan du inte spara några ändringar som du gör på din Toy Box. Spara bara på detta sätt om du verkligen känner att din Toy Box är klar och inte behöver ändras något mer.

Toy Box Save

För att komma åt dina sparade Toy Boxar väljer du Toy Box och sedan Toy Box-sparfiler från huvudmenyn. Du kan pausa i spelet och välja att Spara.

In-Game Screen - Toy Box Saves