• Console
  • Steam

Vilka kontroller behöver jag för att spela Disney Infinity 2.0 på Wii U?

posted on 2015/02/02

När du spelar Disney Infinity 2.0 på Wii U måste spelare ett använda GamePad-kontrollen. Det finns i nuläget inget sätt för spelare ett att byta till en Pro Controller eller Wii-fjärrkontrollen.

Spelare två kan använda en Pro Controller eller Wii-fjärrkontrollen tillsammans med en Nunchuk. Nunchuken är nödvändig eftersom det inte finns tillräckligt med knappar på Wii-fjärrkontrollen för att använda alla kontroller som behövs i Disney Infinity 2.0.

Gameplay