Disney Junior Lek!

• Android
  • iOS

Varför kan jag inte dela mina Lek!-paket med Familjedelning?

posted on 2017/04/24

Med Familjedelningsfunktionen på iOS kan du dela appar, men inte köpen i apparna, med familjemedlemmars konton. Detta innebär att inköpta Lek!-paket endast kan användas på kontot som gjorde köpet.

Om ett Lek!-paket du har köpt inte visas ska du kontrollera att du är inloggad med Apple-ID:t som gjorde köpet. Gå till vår artikel för att få hjälp: Varför är mina köpta Lek!-paket borta?

Besök Apple för mer information om Familjedelning: Vilken typ av innehåll kan jag dela med Familjedelning?