• Console
  • Steam

Varför kan jag inte lägga till en andra spelare i Disney Infinity 2.0 på Xbox One?

posted on 2015/04/06

När du lägger till en andra spelare i Disney Infinity 2.0 på Xbox One ska du se till att en andra profil används till den andra handkontrollen. Att bara lägga till en andra spelare till en enda profil fungerar inte.

Följ anvisningarna nedan för att skapa en till profil på Xbox One:

1. Klicka på fältet i övre vänstra hörnet på startsidan. Om någon redan är inloggad visas deras profilbid här.
2. Välj Lägg till ny.
3. Logga in med ditt Microsoft-konto (en e-postadress som slutar på antingen @hotmail.com eller @outlook.com).
4. Följ anvisningarna för att slutföra inställningen av kontot.

Läs "Hur lägger jag till en andra spelare i Disney Infinity 2.0?" för mer information om att spela på delad skärm.