• Console
  • Steam

Varför kan jag inte göra köp i spelet?

posted on 2016/07/29

Efter den 29 juli 2016 kommer tjänster som möjliggör köp i spelet att inaktiveras i PC-, Steam- (Disney Infinity 2.0), Apple TV-, iOS-, samt Android Google Play- och Amazon-versionerna av Disney Infinity. Inköp gjorda före den 29 juli 2016 på PC-, Steam-, iOS-, samt Android Google Play-, och Amazon-versionerna kan användas fram till den 30 september 2016. Inköp gjorda före den 29 juli 2016 på Apple TV-versionen kan användas fram till den 3 mars 2017. Du kan fortsätta att göra köp i spelet från Windows Store för Windows 8/10-versionerna fram till den 3 januari 2017 och kan använda köpen ifråga fram till den 3 mars 2017. )