• Console
  • Steam

Varför fungerar inte min Darth Vader-kod?

posted on 2015/08/27

Vissa spelare fick Darth Vader-koder vid E3 2015. Om du fick en av dessa koder och inte kan lösa in den ska du kontakta oss med följande information:

• Namnet på ditt Disneykonto som används för att logga in på infinity.disney.com
  • En scannad bild av koden

Bläddra ner och klicka på Kontakta oss nedan för att skicka e-post till oss. För att bifoga den scannade bilden ska du svara på Disney Infinitys automatiska svar som du får direkt efter att du har skickat det första e-postmeddelandet.