• Console
  • Steam

Kommer jag att kunna ladda ner Toy Boxar från Community-innehåll?

posted on 2016/07/29

Du kan fortsätta med att ladda ner och spela Toy Boxar i Disney Infinity för Nintendo Wii U, PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360 och Xbox One, Windows 8/10 samt Apple TV fram till den 3 mars 2017. Klicka här för mer information om att ladda ner Toy Boxar:

http://help.disney.com/articles/sv/FAQ/How-do-I-download-a-Disney-Toy-Box-in-Disney-Infinity-2-0?section=Disney-Infinity