• Console
  • Steam

Kommer jag fortfarande att kunna köpa Disney Infinity online och i butik?

posted on 2016/07/29

Även om vi har haft många härliga minnen och äventyr, togs PC-, Apple TV-, iOS-, Google-, Android- och Amazon-versionerna av Disney Infinity bort från deras respektive butiker den 30 september 2016.

Konsolversionen och Windows Store-versionen av Disney Infinity går fortfarande att ladda ner från respektive onlinebutik, men alla onlinetjänster kommer att stängas ner den 3 mars 2017. Du kan dock fortfarande fortsätta att utforska, gå på äventyr och skapa i konsolversionen av Disney Infinity utan dessa onlinetjänster.

Hör med dina lokala återförsäljare rörande tillgängligheten av Disney Infinitys produkter.