• Console
  • Steam

Är mina upplåsta leksaker från Disney Infinity tillgängliga i Disney Infinity 2.0: Play without Limits?

posted on 2015/04/16

Är alla virtuella leksaker som jag låste upp i Disney Infinity (via Play set eller Toy Box) tillgängliga i Disney Infinity 2.0: Play without Limits? Hur fungerar det?

Ja! Här är några sätt för att föra över dina Disney Infinity-föremål:

• Om du har Toy Box-föremål anslutna till ditt Disney-ID kommer dessa föremål att föras över när du loggar in med samma Disney-ID i Disney Infinity 2.0: Play without Limits.
  • Om du placerar en Disney Infinity Play set-del på en Disney Infinity 2.0: Play without Limits-ansluten bas kommer alla Play Set-föremål att låsas upp.
  • Om du använder Disney Infinity-figurer i Disney Infinity 2.0: Play without Limits kommer det att låsa upp föremål medan du spelar.

Characters